Foredrag

Alle kan bruge musik i arbejdet med personlig og faglig udvikling

En af landets mest efterspurgte musikere, saxofonisten Benjamin Koppel, og en af landets mest anerkendte formidlere, coach Casper Rongsted, har slået sig sammen om at lave foredrag om musikalitet og faglig og personlig udvikling.

Med musik som omdrejningspunkt udfordrer vi deltagernes rummelighed, pirrer deres nysgerrighed og udvikler deres evne til anvende den omstillingsparathed, som et velfungerende arbejdsliv fordrer”, fortæller Benjamin Koppel, der også blæser i sin saxofon under foredraget.

Ved hjælp af improvisation og spontanitet arbejder Koppel & Rongsted med deltagernes åbenhed, mod og engagement og med deres evne til at skifte humør ved musikalsk påvirkning af følelsesregistret.

Det lyder måske lidt vildt, så vi understreger, at det bliver en fornøjelig blanding af musik, røverhistorier og små øvelser” siger Benjamin Koppel.

Koppel & Rongsted startede deres samarbejde i 2009, og siden da er det blevet til masser af foredrag hos virksomheder, på efteruddannelsessteder, på biblioteker med videre.

Vi har mange fælles inspirationskilder og havde længe arbejdet med at skrue et foredrag sammen, hvor musikken spiller sammen med formidlingen af faglig og personlig udvikling. Der er så mange berøringsflader mellem disse to verdener, som vi gerne vil formidle” fortæller Casper Rongsted om samarbejdet.

Ud af Musikken – foredrag og workshops

Benjamin Koppel holder foredrag og workshops, der inspirerer ledere og medarbejdere; giver dem konkrete og utraditionelle værktøjer til succesrige innovationsprocesser, til at performe, være kreative og lytte aktivt.

Han kan både bookes alene og sammen med Casper Rongsted – og sammen tilbyder de kreative indspark og løsninger, foredrag og workshops, der kan hjælpe organisationer og arbejdspladser med at få forandringsprocesser til at lykkes og medarbejdernes fællesskab, motivation og trivsel til at gro på arbejdspladsen.

I deres foredrag og workshops trækker de på hhv. Koppels kompetencer som komponist, musiker, virksomhedsleder og Rongsteds kompetencer inden for læring og motivation.

Koppel og Rongsted har igennem et par år holdt foredrag i ind- og udland for firmaer, styrelser og institutioner – fra børnehaver til Novo Nordisk.

”De holdt et underholdende og lærerigt indlæg, som holdt tilhørerne til ilden på trods af det var sidste punkt på en lang dag. De blandede indlægget med praktiske øvelser for tilhørerne som gjorde at de blev involveret og engageret.”
– 
Karsten Lollike, Corporate Vice President, Novo Nordisk.

Musik og musikalitet har en nøglefunktion, når det drejer sig om at udfordre vanetænkning på arbejdspladsen og at fremme den omstillingsparathed, som i dag forventes af innovative organisationer. Koppel og Rongsted fortæller og viser, hvordan musikken kan bruges til personlig og faglig udvikling

– til at arbejde med medarbejdernes åbenhed, mod og engagement.

Benjamin Koppel og Casper Rongsted er meget inspirerende selskab. Via deres besøg er mine medarbejdere blevet meget bedre til at tackle hverdagens mange skift og forandringer i arbejdsopgaver. De er også blevet klogere på hvordan de bruger hinanden mere ift. opgaveløsning og i det hele taget er stemningen og engagementet på vores arbejdsplads blevet forbedret.”
– Mona Bransholm Poulsen, institutionsleder, Lundegård.

De bruger deres viden og erfaringer til at hjælpe virksomheder i arbejdet mod en mere omstillingsparat og fleksibel organisation og tilbyder både foredrag og workshops:

Klik her for at booke et foredrag.

______________________________________________

6 tanker om "Foredrag"

 1. http://www./

  Regarding the whole NCAA Violations matter, I truly think that the NCAA needs to either be more efficient – and thereby more of a martinet – or become more realistic in their evaluations. While I have absolutely no use for the likes of “Cal-the-Lip”, this current Bledsoe thingy is a waste of time, money, and newspaper ink … The NCAA ought to simply follow the olde adage of “Follow the Money” !!! No $$$, no violation … By $$$ I mean the disbursement of anything by anyone (school, booster, or supplier) to anyone associated with the kid !!!Seems pretty simple and realistic to me !!!

 2. günstigster anbieter kfz versicherung

  i have actually seen these on you Flikr thingy (hope I spelled that one correctly!) They are so sweet! I especially love the crazy shots. Those are always fun! You all are one gorgeous family and Sheena, you look soooo good Miss HOTT Mama!!Shelizas last blog post..

 3. autoversicherung trotz eintrag prüfen

  per la redazione: nella sezione del forum Pazzi per il GF, è stata pubblicata una foto di Veronica Ciardi, per così dire non molto casta. Sarebbe il caso di toglierla visto che qui dentro entrano molti minori.Spero che leggiate questo post.

 4. low car quotes in Peoria, Arizona

  mar07paula patricia jajajjajaajaj que risa me dio ejjejejejeje pero piensen sobre el cambio climatico es muy importante si quieren y cuando tengan tiempo busquen LA CARTA EN EL AÃ?O 2070 es muy interesante leanlo y reflexionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.