Om Koppel Rongsted

En af landets mest efterspurgte musikere, saxofonisten Benjamin Koppel, og en af landets mest anerkendte formidlere, Casper Rongsted, har slået sig sammen om at skabe foredraget og bogen UD AF MUSIKKEN om musikalitet og faglig og personlig udvikling.

 

Det hele startede med et venskab, men udvikledes sig efterhånden til et partnerskab. For Koppel Rongsted ser langt fra musik som blot underholdning og romantisk baggrundstapet. Musik kan skabe hurtig og konkret forandring, og Koppel Rongsted giver i ord og musik helt konkrete bud på hvordan man på skøn og inspirerende vis kan bruge musikken til at skifte humør og tankemønstre.

 

”Med musik og musikalitet som omdrejningspunkt udfordrer vi deltagernes rummelighed, pirrer deres nysgerrighed og udvikler deres evne til anvende den omstillingsparathed som et velfungerende arbejdsliv fordrer”, fortæller Benjamin Koppel, og fortsætter: ”Via improvisation, spontanitet og umiddelbarhed arbejder vi med deltagernes åbenhed, mod og engagement og påviser vigtigheden af evnen til at kunne skifte humør og stemning ved musikalsk påvirkning af følelsesregistret. ”

 

Casper Rongsted tilføjer: ”Vi har mange fælles inspirationskilder og har længe arbejdet med at skrue et foredrag og en bog sammen. Og så tænkte vi, at når Lance Armstrong kan lege med Steven Covey, så kan vi da også få musikken til at spille sammen med formidlingen af faglig og personlig udvikling.”

 

Koppel Rongsted holder foredrage i virksomheder, på skoler, på offentlige institutioner og for alle typer faggrupper i alle aldre.