Referencer

Ud af Musikken – foredrag og workshops

6

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
”Benjamin Koppel og Casper Rongsted er meget inspirerende selskab. Via deres besøg er mine medarbejdere blevet meget bedre til at tackle hverdagens mange skift og forandringer i arbejdsopgaver. De er også blevet klogere på hvordan de bruger hinanden mere ift. opgaveløsning og i det hele taget er stemningen og engagementet på vores arbejdsplads blevet forbedret.”
– Mona Bransholm Poulsen, institutionsleder, Lundegård

”De holdt et underholdende og lærerigt indlæg, som holdt tilhørerne til ilden på trods af det var sidste punkt på en lang dag. De blandede indlægget med praktiske øvelser for tilhørerne som gjorde at de blev involveret og engageret.”
– Karsten Lollike, Corporate Vice President, Novo Nordisk

“Lundbeck’s vision is to become a world leader in treating Brain Diseases. At a recent Managers’ Meeting Benjamin Koppel gave a very inspiring and non-traditional talk on the importance of opening your mind to new ideas and staying focused on the present – important factors if you strive to be the best.  Being one of the world’s leading saxophone players himself, Benjamin is an obvious exponent of this kind of mindset that is often a prerequisite for groundbreaking ideas and results.”
– Ulf Wiinberg, koncernchef, Lundbeck

__________________________________________

Benjamin Koppel

“Moderne, melankolsk jazz af stor skønhed. Og krævende at lytte til. Det er bestemt ikke musik, man sætter på, mens man sidder og drikker rødvin. Til gengæld er der altså noget at hente, hvis man giver sig tid. Sine steder gemmer der sig ligefrem en tyst latter inde bag mol-gardinerne. Cd’en bekræfter, at Benjamin Koppel er et af dansk jazz’ mest alsidige talenter. Og så swinger det heldigvis også ganske gevaldigt sine steder.”
Henrik Palle, Politiken, om cd’en ”The Poetic Principle”

“Benjamin Koppels karakteristiske saxofonlyd, der skiftevis smyger sig i svale nordiske klange og puster sig op til skinger bebop, er det bærende instrument på “The Reykjavik Recording”. Cd’en er den tredje i serien “Nordic Design”, hvor Koppel spiller sig rundt til broderlandene for at affotografere den særlige nordiske tone. Denne gang får han poetisk og poppet medspil fra pianisten Eythor Gunnarsson – manden bag Mezzoforte. Resultatet er lutter vellyd.”
Len Kryger om cd’en ”The Reykjavik Recording”

“…et fnugfrit og lækkert jazzakkompagnement som, foruden Benjamin Koppel på saxofoner, flygel, synth, klokkespil, også tæller farmand Anders Koppel på hammondorgel og diverse indkaldte gæstemusikere.”
Bent Stenbakken om cd’en ”Frostmorgen”

“Men man skal heller ikke glemme Koppel selv, der samler trådene med sit eventyrlystne spil, som både båtter, nynner og synger i en overgiven gestus til livet. “This Is Jazz” hedder det i sidste nummer, og ja, det er det så sandelig! Både på “European Jazz Factory” og “Contemplation” viser Koppel og kompagni sig som fremragende eksponenter for en genre, der er så uforudsigelig og uregerlig, at det er umuligt ikke at elske den.”
Jacob Bækgaard om cd’erne ”Contemplation” og ”European Jazz Factory”

__________________________________________

Casper Rongsted


”Casper tilhører den sjældne race af undervisere, som med indlevelse og begejstring fanger alle deltagere. Vigtigst af alt er Casper en fremragende coach, og for mig er han indbegrebet af NLP. Han har en fantastisk evne til dels at nå dybt ind i et andet menneske, og samtidig vide præcis hvor langt han kan gå i situationen.”
Kristina Kousgaard Bugge, leder i TDC

“Casper fanger simpelthen på fremragende vis din interesse og med sin afslappede og selvuhøjtidelige måde, skaber han et super klima for at lære nyt. Krydret med en stor portion humor og mange praktiske eksempler gør ham til en seriøs kandidat til årets underviser”.
Rene Nøttrup, afdelingsleder i DSB.

”Casper er en fantastisk formidler, der evner at få budskabet helt ind under huden på deltagerne uden at virke anmassende og uden den ellers ofte forekommende løftede pegefinger.
 Med en god blanding af eksempler fra hverdagen og hans egen store erfaring, blandet med en solid omgang humor, bliver man i Caspers selskab udfordret på både holdninger, fordomme og lattermuskler.”
Mikkel Nielsen, Account Manager, Siemens Global Shared Services, North West Europe.

“Jeg blev introduceret til NLP uddannelsen via podcast på podhead.dk. Her fik jeg indsigt i en ny og spændende verden. Efter en introduktionsaften hos NLP Basen og Casper var jeg ikke i tvivl om, hvor jeg skulle lære mere om NLP. Jeg er blevet bedre til at lytte og har forbedret mine kommunikative evner til glæde og gavn for mine kunder, kolleger, kæreste, familie og ikke mindst mig selv.”
Claus Hamø, Key Account Manager, ALD Automotive

__________________________________________

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.